Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, anunță că mâine va sosi în țară o tranșă record de doze de vaccin Pfizer, peste un milion.

secretarul-de-stat-in-ministerul-sanatatii,-andrei-baciu,-anunta-ca-maine-va-sosi-in-tara-o-transa-record-de-doze-de-vaccin-pfizer,-peste-un-milion.

Andrei Baciu a precizat pe Facebook că mâine vor ajunge înRomânia 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranșă de la debutul campaniei de vaccinare.

Postarea integrală:

”Tranșă record pentru România! Mâine dimineață vor ajunge în țara noastră 1.091.610 doze vaccin Pfizer/BioNTech, cea mai mare tranșă de la debutul campaniei de vaccinare.
3 aeronave sunt pregătite astfel încât dozele să fie livrate în siguranță, iar zborurile vor avea loc pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Aceste doze vor ajunge în centrele regionale din Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Brașov.
Mă bucur că cele 4 companii autorizate în Uniunea Europeană livrează vaccinurile conform planului stabilit cu țara noastră. Este important ca fiecare doză să fie folosită în centrele deschise în toată țara. Fii responsabil! Vaccinează-te!”.

Articole similare