Brașov. Trei copii au fost găsiți inconștienți în comuna Ungra, în stop cardio-respirator, după ce s-au intoxicat cu o substanță toxică. Doi dintre copii au decedat, iar al treilea a fost transportat la spital.

brasov-trei-copii-au-fost-gasiti-inconstienti-in-comuna-ungra,-in-stop-cardio-respirator,-dupa-ce-s-au-intoxicat-cu-o-substanta-toxica-doi-dintre-copii-au-decedat,-iar-al-treilea-a-fost-transportat-la-spital.

Două echipaje SMURD și trei ale Serviciului de Ambulanță s-au deplasat în comuna Ungra. Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanță toxică, iar toți trei au în stop cardio-respirator. Cei trei copii aveau vârste cuprinse între șapte și nouă ani.

Din păcate copiii în vârstă aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului. Al treilea minor a răspuns manevrelor de resuscitare și va fi transportat la spitalul clinic de urgenta Tg. Mureș” precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Știrea inițială: ”3 copii intoxicați, inconștienți în comuna Ungra ( jud. Brasov). Din informațiile primite se pare că aceștia au fost intoxicați cu un insecticid. S-au deplasat la fata locului 2 echipaje SMURD si 3 echipaje SAJ . Se deplasează și elicopterul SMURD de la Mureș”, a transmis ISU;

Articole similare