București. Prefectul anunță că începând de mâine toți elevii din Capitală, indiferent de clasă, pot participa fizic la ore în școli. Incidența s-a menținut, pentru a doua zi consecutivă, sub 1 la mie.

bucuresti-prefectul-anunta-ca-incepand-de-maine-toti-elevii-din-capitala,-indiferent-de-clasa,-pot-participa-fizic-la-ore-in-scoli-incidenta-s-a-mentinut,-pentru-a-doua-zi-consecutiva,-sub-1-la-mie.

”Toți elevii pot participa fizic la ore în școli începând de mâine. Evident acolo unde lucrurile sunt diferite, din motive de infrastructură sau din alte motive, școlile pot în mod punctual lua decizia de a rămâne în online dacă vor dori. Copiii care prezintă certificate şi trebuie să rămână acasă, vor trebui să beneficieze de educație online”, a declarat Alin Stoica la finalul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

Autoritățile locale au decis, cu câteva zile în urmă, că persoanele care staționează în jurul unităților de învățământ, pe o rază de 50 de metri, vor fi obligate să poarte în continuare mască în exterior.

Rata de infectare în București s-a menținut pentru a doua zi la rând sub pragul de 1 la mia de locuitori. DSP a anunțat marți, că incidența în Capitală este de 0,89 la mie.

Articole similare