Maratonul Vaccinării București. Organizatorii anunță că au fost vaccinate peste 16 mii de persoane în 48 de ore. Cele două centre de vaccinare, de la Sala Palatului și Biblioteca Națională funcționează până luni dimineața.

maratonul-vaccinarii-bucuresti-organizatorii-anunta-ca-au-fost-vaccinate-peste-16-mii-de-persoane-in-48-de-ore-cele-doua-centre-de-vaccinare,-de-la-sala-palatului-si-biblioteca-nationala-functioneaza-pana-luni-dimineata.

La centrul de vaccinare de la Sala Palatului au fost imunizate cu prima doză 10.160 de persoane, iar la centrul de la Biblioteca Națională, 5.906 de persoane.

În cele două centre de vaccinare sunt organizate 50 de fluxuri unde se administrează doar serul produs de Pfizer. Persoanele se pot prezenta doar cu actul de identitate fără a fi necesară o programare prealabilă.

În prima zi a Maratonului Vaccinării au fost imunizate 7.165 de persoane.

Cantitatea de doze de vaccin a fost suplimentată sâmbătă, pentru că numărul doritorilor a depășit cu mult așteptările inițiale. Vaccinarea continuă până luni, la ora 8.00.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București împreună cu alte autorități. 

🔝🇷🇴 Maratonul Vaccinării București: 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore! Se poate!

Articole similare