Timișoara. Peste 6.700 de persoane au fost imunizate pe parcursul celor 3 zile ale Maratonului Vaccinării, care s-a încheiat în această dimineață.

timisoara-peste-6700-de-persoane-au-fost-imunizate-pe-parcursul-celor-3-zile-ale-maratonului-vaccinarii,-care-s-a-incheiat-in-aceasta-dimineata.

Comitetul de vaccinare anunță că au fost în total 6.722 de persoane vaccinate, dintre care 1.600 de persoane au avut programare pe platforma informatică. În cadrul evenimentului care a început vineri, vaccinarea s-a putut face fără programare, ci doar cu buletinul, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România”, transmite Comitetul de vaccinare.

Valeriu Gheorghiţă a anunţat recent că în perioada 7-9 mai va avea loc un maraton al vaccinării și la București. A menționat că vor fi două locații de vaccinare, la Sala Palatului și Biblioteca Națională, iar oricine indiferent de domiciliu se va putea vaccina pe baza cărții de identitate.

Articole similare