Timișoara. Rata incidenței a scăzut sub trei cazuri la mia de locuitori, iar de mâine se vor aplica restricțiile specifice scenariului galben: restaurantele, cafenelele sau cinematografele vor putea funcționa la 30% din capacitate.

timisoara-rata-incidentei-a-scazut-sub-trei-cazuri-la-mia-de-locuitori,-iar-de-maine-se-vor-aplica-restrictiile-specifice-scenariului-galben:-restaurantele,-cafenelele-sau-cinematografele-vor-putea-functiona-la-30%-din-capacitate.

De asemenea, persoanele pot circula fără declarație pe propria răspundere în intervalul orar 5 – 22, iar magazinele pot funcționa până la ora 21.

Prefectura Timiș a anunțat pe Facebook că incidența cumulată a cazurilor, raportate la mia de locuitori, a scăzut și se situează la 2,72, astfel că municipiul se încadrează în scenariul galben. Acest lucru a fost recunoscut și de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care s-a reunit astăzi în ședință.

În aceeași postare, prefectura a anunțat că și pentru alte localități s-a modificat scenariul de încadrare.

Comunicat de presă- 24 aprilie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth,…

Publicată de Instituția Prefectului Județul Timiș pe Sâmbătă, 24 aprilie 2021

Pe 8 martie, municipiul Timișoara a intrat în carantină (incidența era de 7,36) și a ieșit pe 31 martie. Ulterior, în weekend-uri s-au aplicat restricțiile conform cărora circulația fără motive întemeiate este interzisă între orele 20 și 5, iar magazinele pot funcționa numai până la ora 18.

Articole similare