Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu: Persoanele care au conturi pe platforma de vaccinare vor puteam programa până la o mie de persoane pentru vaccinare.

secretarul-de-stat-in-ministerul-sanatatii,-andrei-baciu:-persoanele-care-au-conturi-pe-platforma-de-vaccinare-vor-puteam-programa-pana-la-o-mie-de-persoane-pentru-vaccinare.

Andrei Baciu a precizat că până acum numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la nouă persoane.

Postarea integrală de pe Facebook:

”Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare.

Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane! Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane.

Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”

#VestiBune
Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții…

Publicată de Andrei Baciu pe Vineri, 23 aprilie 2021

Articole similare