Zeci de percheziții în București și județele Giurgiu, Prahova și Ilfov, în dosarul deschis după protestele violente din Capitală, de luni. Au fost aduse la audieri 22 de persoane, iar în casele acestora au fost găsite materiale pirotehnice.

zeci-de-perchezitii-in-bucuresti-si-judetele-giurgiu,-prahova-si-ilfov,-in-dosarul-deschis-dupa-protestele-violente-din-capitala,-de-luni-au-fost-aduse-la-audieri-22-de-persoane,-iar-in-casele-acestora-au-fost-gasite-materiale-pirotehnice.

Polițiștii precizează că au pus în aplicare 24 de mandate de percheziție în total, “într-o cauză vizând infracțiunile săvârșite în noaptea de 29/30 martie, în zona Piața Unirii”.

Aceștia precizează că au fost identificate 22 de persoane, care sunt aduse la audieri. Totodată, “au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, inclusiv materiale pirotehnice”.

Reamintim, luni, câteva mii de persoane au protestat în București și mai multe orașe din țară, față de noile restricții impuse de autorități în contextul pandemiei. În Capitală, mai mulți manifestanți au aruncat cu petarde și pietre în jandarmi.

Foto: Inquam/Octav Ganea

Articole similare