Ministerul de Interne reamintește măsurile pentru Paștele Catolic: În noaptea de 3-4 aprilie, este permisă circulația între orele 20-02. Purtarea măștii de protecție, obligatorie în lăcașurile de cult în timpul slujbelor.

ministerul-de-interne-reaminteste-masurile-pentru-pastele-catolic:-in-noaptea-de-3-4-aprilie,-este-permisa-circulatia-intre-orele-20-02-purtarea-mastii-de-protectie,-obligatorie-in-lacasurile-de-cult-in-timpul-slujbelor.

Poliția Română a transmis: ”Facem apel la responsabilitate și maturitate, pentru a înțelege că toate măsurile dispuse de autorități trebuie respectate. În noaptea de 3-4 aprilie, va fi permisă circulația între orele 20-02, pentru Paștele Catolic. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în lăcașurile de cult în timpul slujbelor inclusiv”.

”Accesul credincioșilor la procesiunile religioase trebuie să fie cu asigurarea de 4 metri pătrați pentru fiecare persoană, cu 2 metri distanță între fiecare persoană”, au mai transmis reprezentanții Poliției, în cadrul unei conferințe de presă.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat săptămâna trecută că și pentru Paștele ortodox va fi creat cadrul legal astfel încât populația să poată participa la slujbă, într-o viitoare hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Paștele ortodox este sărbătorit în acest an pe 2 mai.

Sursa foto: Johnypan//Dreamsteam.

Articole similare