Cluj. Rata de incidență a cazurilor Covid în Cluj Napoca a trecut de 7,5 la mia de locuitori. Urmează ca autoritățile să anunțe când intră în vigoare noile restricții, inclusiv circulația în intervalul orar 20-05 și închiderea magazinelor la ora 18.

cluj-rata-de-incidenta-a-cazurilor-covid-in-cluj-napoca-a-trecut-de-7,5-la-mia-de-locuitori-urmeaza-ca-autoritatile-sa-anunte-cand-intra-in-vigoare-noile-restrictii,-inclusiv-circulatia-in-intervalul-orar-20-05-si-inchiderea-magazinelor-la-ora-18.

Prefectura a anunțat că rata de infectare în municipiul Cluj-Napoca a ajuns la 7,65 la mia de locuitori. Totodată alte șase localități au depășit pragul de 7,5 la mie.

Lista localităților și incidența fiecăreia poate fi accesată aici.

Cea mai mare incidență epidemică din județ se înregistrează în Pălatca (14,78), urmată de Gârbău (11,34), Sic (10,11), Apahida (9,10), Ciucea (8,53) și Bonțida (8,07).

Conform noilor rate epidemice, în aceste localități se vor aplica măsuri mai stricte. Astfel în fiecare zi (de luni până duminică) locuitorii vor putea circula doar până la ora 20:00, iar după această oră doar cu declarație, iar magazinele se vor închide la ora 18:00.

Prefectura mai transmite că indiferent de rata incidenței, în afara intervalelor menționate, vor putea funcționa:
  • farmaciile
  • cabinetele medicale
  • benzinăriile
  • livratorii la domiciliu
  • transporturile organizate de persoane.

Articole similare