Cluj-Napoca. Restricțiile de circulație și limitarea programului magazinelor, în toate zilele săptămânii, intră în vigoare de mâine. Municipiul a depășit incidența de 7,5 cazuri la mia de locuitori.

cluj-napoca-restrictiile-de-circulatie-si-limitarea-programului-magazinelor,-in-toate-zilele-saptamanii,-intra-in-vigoare-de-maine-municipiul-a-depasit-incidenta-de-7,5-cazuri-la-mia-de-locuitori.

Conform noilor rate epidemice, în fiecare zi (de luni până duminică) locuitorii vor putea circula doar până la ora 20:00, iar după această oră doar cu declarație; magazinele se vor închide la ora 18:00. Prefectura transmite că indiferent de rata incidenței, în afara intervalelor menționate, vor putea funcționa: farmaciile, cabinetele medicale, benzinăriile, livratorii la domiciliu și transporturile organizate de persoane.

Aceleași măsuri se impun și pentru localitățile Apahida, Bonțida, Călărași, Ciucea, Gârbău, Pălatca, Poieni și Sic, care au depășit și ele incidența de 7,5 cazuri la mia de locuitori.

De asemenea, tot de vineri intră în vigoare și măsurile pentru localitățile în care incidența cumulată se situează între 4 și 7,5 cazuri la mia de locuitori. Intervalele orare trebuie respectate în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în localitățile:

Circulația persoanelor pe timp de noapte va mai fi permisă numai în noaptea Paștelui catolic, până la ora 2 noaptea, pentru ca persoanele să poată participa la slujbă.

Postarea integrală a Prefecturii Județului Cluj: 

❗ Comunicat de presă – Hotărârile CJSU nr. 55, 56, 57 și 58

1️⃣ Hotărârea nr. 55 din 1 aprilie 2021 privind stabilirea…

Publicată de Instituția Prefectului – Județul Cluj pe Joi, 1 aprilie 2021

Articole similare