Autoritățile anunță că peste un milion de români au fost vaccinați anti-Covid cu ambele doze, iar alți 960 de mii au primit prima doză. În total au fost administrate aproape trei milioane de doze, cele mai multe cu serul Pfizer.

autoritatile-anunta-ca-peste-un-milion-de-romani-au-fost-vaccinati-anti-covid-cu-ambele-doze,-iar-alti-960-de-mii-au-primit-prima-doza-in-total-au-fost-administrate-aproape-trei-milioane-de-doze,-cele-mai-multe-cu-serul-pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare în România (27 decembrie 2020) și până astăzi la ora 17, au fost vaccinate 1.002.365 de persoane cu ambele doze de vaccin anti-Covid și 960.683 cu o singură doză. În ultimele 24 de ore, au fost vaccinați peste 52 de mii de români. În total, au primit cel puțin o doză de vaccin anti-coronavirus 1,96 de milioane de români.

În total, de când a început campania de vaccinare în România, au fost administrate aproape trei milioane de doze, dintre care 2,4 milioane de doze Pfizer/BionTech, 345 de mii de doze AstraZeneca și 217 mii de doze Moderna. Au fost raportate 3,4 cazuri de reacții adverse la o mie de doze administrate.

Articole similare