Premierul Florin Cîțu anunță că intrarea în vigoare a noilor restricții pentru combaterea epidemiei se amână până duminică, pentru a oferi suficient timp operatorilor economici să se pregătească. 

premierul-florin-citu-anunta-ca-intrarea-in-vigoare-a-noilor-restrictii-pentru-combaterea-epidemiei-se-amana-pana-duminica,-pentru-a-oferi-suficient-timp-operatorilor-economici-sa-se-pregateasca. 

Prim-ministrul precizează că având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească și în urma unei discuții cu șeful DSU Raed Arafat ”am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”.

Premierul mai anunță că hotărârea adoptată ieri în ședința de guvern va fi publicată azi în Monitorul Oficial. Potrivit noilor reglementări se limitează circulația până la ora 20, iar operatorii economicii pot rămâne deschiși până la ora 18 în localitățile cu o incidență de peste 4 la mie, în zilele de weekend (vineri, sâmbătă, duminică), iar pentru localitățile cu o incidență de peste 7,5 la mie, circulația persoanelor este permisă doar până la ora 20 toată săptămâna, iar operatorii economicii rămân deschiși până la 18 la fel, toată săptămâna.

Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri

Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial,…

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 26 martie 2021

Articole similare