Autoritățile au publicat modelul declarației pe proprie răspundere și adeverinței de la angajator, care trebuie completate în contextul noilor restricții de circulație.

autoritatile-au-publicat-modelul-declaratiei-pe-proprie-raspundere-si-adeverintei-de-la-angajator,-care-trebuie-completate-in-contextul-noilor-restrictii-de-circulatie.

Modelele de adeverință de la angajator, respectiv de declarație pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricționare a circulației în afara locuinței pot fi descărcate accesând următorul link: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

Sunt două tipuri de declarații. Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) și modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii).

Articole similare