Ministrul Sănătății: Guvernul nu are în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei.

ministrul-sanatatii:-guvernul-nu-are-in-plan-reducerea-veniturilor-medicilor-in-general,-a-personalului-ati-sau-a-celor-care-duc-in-momentul-asta-greul-pandemiei.

”Am fost astăzi în vizită la un centru de vaccinare și la un spital. Am fost surprins să aflu de zvonurile împrăștiate de diverse persoane iresponsabile că guvernul ar avea în plan reducerea veniturilor medicilor în general, a personalului ATI sau a celor care duc în momentul ăsta greul pandemiei. Nu a fost nicio discuție în guvern sau în coaliție despre așa ceva, iar poziția Ministerului Sănătății vă asigur că este clară: nici gând”, a precizat Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Precizările ministrului au loc la scurt timp după ce președintele Comisiei ATI din Ministerul Sănătății a anunțat că în cazul în care veniturile medicilor de la ATI vor fi reduse, aceștia vor demisiona în bloc și se vor constitui în grup sau societate liberală, care va oferi servicii spitalelor.

Articole similare