Trafic restricționat pe autostrada A1 Sibiu – Deva, km 385, în zona localității Ilia, unde un TIR a rupt parapetul median, iar alte patru mașini au lovit bucățile de parapet desprinse. Circulația este oprită și pe DN 14 Sibiu – Mediaș, la Agârbiciu, după un accident dintre o mașină și un TIR.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un ansamblu rutier a rupt parapetul median pe Autostrada A1, pe sensul Sibiu către Deva, la kilometrul 385, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, glisiera avariată fiind lovită ulterior de alte patru autoturisme, eveniment nesoldat cu victime.

Traficul este oprit pe a doua bandă, pentru înlăturarea resturilor de parapet și curațarea carosabilului, circulându-se dirijat, pe prima bandă, valorile de trafic fiind normale.

De asemenea, circulația este oprită pe DN 14 Sibiu – Mediaș, în zona localității Agârbiciu, județul Sibiu, după ce un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune. Trei persoane au suferit leziuni pentru care necesită acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, polițiștii informează că pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 246+850 metri, în zona localității  Lazaret, județul Sibiu, sunt semnalate căderi de pietre de pe versant.

Traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor.

Articole similare