Prețul viitoarei Dacia Spring (electrică) în România va fi de 18.100 de euro pentru versiunea de echipare “Comfort Plus”, iar pentru versiunea “Comfort” va fi 16.800 de euro. Scade sub 10 mii de euro dacă mașina este cumpărată prin Rabla Plus.

pretul-viitoarei-dacia-spring-(electrica)-in-romania-va-fi-de-18100-de-euro-pentru-versiunea-de-echipare-“comfort-plus”,-iar-pentru-versiunea-“comfort”-va-fi-16800-de-euro-scade-sub-10-mii-de-euro-daca-masina-este-cumparata-prin-rabla-plus.

Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru “Comfort Plus”, în timp ce pentru varianta “Comfort”, comenzile vor fi deschise ulterior. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Spring are patru locuri și cinci uși și are la bază modelul Renault K-ZE comercializat pe piața din China. Dispune de un motor electric de 45 CP, cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Conform Renault, are o autonomie de peste 200 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red. Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului Rabla Plus. 

Foto: Renault

Articole similare