Premierul Florin Cîțu a cerut ca în zonele cu număr mare de cazuri și unde sunt locuri libere la vaccinare să se permită vaccinarea celor din etapa a III-a. Înscrierea acestora pe platforma oficială ar fi trebuit să înceapă pe 15 martie.

premierul-florin-citu-a-cerut-ca-in-zonele-cu-numar-mare-de-cazuri-si-unde-sunt-locuri-libere-la-vaccinare-sa-se-permita-vaccinarea-celor-din-etapa-a-iii-a-inscrierea-acestora-pe-platforma-oficiala-ar-fi-trebuit-sa-inceapa-pe-15-martie.

Premierul a susținut o scurtă declarație de presă în care a vorbit despre vaccinare, dar și despre deciziile de carantinare ca urmare a creșterii incidenței în București și Timișoara. Florin Cîțu a cerut „mai multă comunicare” între primarul Timișoarei și președintele Consiliului Județean și a precizat că din informațiile sale există 20 de mii de locuri libere pentru vaccinare în județul Timiș.

“Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa trei. Este o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Cer mai multă atenție”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a mai spus că în stoc vor exista mai multe vaccinuri decât se anticipa inițial: “Am anunțat că vom primi 2,6 milioane de vaccinuri în martie, inițial fiind vorba de 2,4 milioane”.

Articole similare