SUA. Poliția Capitoliul intensifică măsurile de securitate pentru a asigura protecția Congresului, pe baza unor informații despre un posibil complot organizat de “o miliție” pe 4 martie.

sua-politia-capitoliul-intensifica-masurile-de-securitate-pentru-a-asigura-protectia-congresului,-pe-baza-unor-informatii-despre-un-posibil-complot-organizat-de-“o-militie”-pe-4-martie.

Departamentul de Poliție al Capitolului Statelor Unite a menționat într-un comunicat de presă că este conștient și pregătit pentru orice potențiale amenințări asupra membrilor Congresului sau asupra complexului Capitolului. Afirmă că deține informații care arată un posibil complot pentru atacarea Capitoliului de către un grup de miliție joi, în data de 4 martie. 

Autoritățile anunță că și-au îmbunătățit măsurile de securitate pentru a asigura protecția Congresului, a publicului și a ofițerilor de poliție, pentru că informațiile sunt luate în serios. Menționează, de asemenea, că datorită naturii sensibile a acestor informații, nu se pot furniza publicului detalii suplimentare în acest moment.

Sursă: United States Capitol Police

Sursă foto: Andy Feliciotti/Unsplash

Articole similare