Accident grav în Suceava, între un microbuz cu 19 elevi și două autoturisme în care se aflau șase persoane. Update: Autoritățile precizează că 23 de persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale, însă toate sunt ”conștiente si cooperante”.

accident-grav-in-suceava,-intre-un-microbuz-cu-19-elevi-si-doua-autoturisme-in-care-se-aflau-sase-persoane-update:-autoritatile-precizeaza-ca-23-de-persoane-au-fost-transportate-la-spital,-pentru-ingrijiri-medicale,-insa-toate-sunt-”constiente-si-cooperante”.

Update: Autoritățile anunță că în accident au implicate 26 de persoane, dintre care 19 elevi. În prima fază au fost transportate la spital 15 victime, iar ulterior au mai fost transportate alte 8. Purtătorul de cuvânt la ISU Suceava precizează că ”din fericire toate persoanele implicate în accident sunt conștiente si cooperante”, fără a preciza cât de grave sunt leziunile pe care acestea le-au suferit.

Audio/Locotenent Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Știrea inițială…

În microbuz de aflau 19 copii și șoferul, iar în celelalte 2 autoturisme se aflau 6 persoane, transmite IGSU.

”Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La caz acționează 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere.

Persoanele implicate în accident vor fi evaluate medical de către echipajele prezente la fața locului”, se arată în comunicat.

Articole similare