Prahova. Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei, din localitatea Colceag. Din primele informații, doi bărbați au suferit arsuri de gradul pe 60-70% din corp.

prahova-incendiu-violent-la-o-fabrica-de-produse-din-titei,-din-localitatea-colceag-din-primele-informatii,-doi-barbati-au-suferit-arsuri-de-gradul-pe-60-70%-din-corp.

Potrivit DSU fabrica se află în curtea unui fost CAP. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 mp, cu pericol de explozie, în hala fiind depozitate uleiuri uzate. Pentru stingerea incendiului acționează 7 mașini de stingere, 1 descarcerare, 2 autoscări și 2 ambulanțe SMURD.

UPDATE, ora 21:00: Ministerul Sănătății oferă noi informații cu privire la victime: „Doi pacienți au suferit arsuri și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, acolo unde se află în evaluare în prezent. Din primele informații, este vorba despre doi bărbați, de 59 de ani și, respectiv, 53 de ani. Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafață corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate”.

DSU precizează că misiunea este în dinamică și că în apropierea halei sunt depozitate 3 tancuri a 20 de tone de combustibil. Se acționează pentru răcirea acestora.

Imagini video:

Articole similare