Autoritățile anunță că numărul persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 l-a depășit pe cel al cazurilor de coronavirus de la începutul pandemiei. Peste 783 de mii de românii au primit cel puțin prima doză de ser.

autoritatile-anunta-ca-numarul-persoanelor-vaccinate-impotriva-covid-19-l-a-depasit-pe-cel-al-cazurilor-de-coronavirus-de-la-inceputul-pandemiei-peste-783-de-mii-de-romanii-au-primit-cel-putin-prima-doza-de-ser.

Conform datelor prezentate, până sâmbătă la ora 13 au fost vaccinate 783.505 de persoane, în timp ce de la începutul pandemiei 777.276 s-au infectat.

Comunicatul integral:

Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.

Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!

Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi”. (Valeriu Gheorghiță – Președintele CNCAV)

Articole similare