Autoritățile anunță că 110 de mii de locuri sunt disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie. Noi locuri pentru persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, vor fi disponibile din martie.

autoritatile-anunta-ca-110-de-mii-de-locuri-sunt-disponibile-pentru-imunizarea-cu-vaccinul-produs-de-astrazeneca,-in-perioada-23-februarie-–-14-martie-noi-locuri-pentru-persoanele-de-peste-55-de-ani,-eligibile-pentru-etapa-a-ii-a,-vor-fi-disponibile-din-martie.

Totodată autoritățile precizează că persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare.

Comunicatul oficial:

”Peste 110.000 locuri disponibile pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie!

La acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul colegilor de la STS, periodic, platforma va fi actualizată și va permite programarea la vaccinare.

Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare.

Dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja programări în platformă, atât pentru prima, cât și pentru a doua doză de vaccin”.

Articole similare