Brașov. Restaurantele, sălile de jocuri de noroc, cinematografele și sălile de spectacol se închid din nou, după ce rata de incidență a trecut de 3 la mie. Școlile și grădinițele vor desfășura cursurile online. Măsura intră în vigoare de mâine.

brasov-restaurantele,-salile-de-jocuri-de-noroc,-cinematografele-si-salile-de-spectacol-se-inchid-din-nou,-dupa-ce-rata-de-incidenta-a-trecut-de-3-la-mie-scolile-si-gradinitele-vor-desfasura-cursurile-online-masura-intra-in-vigoare-de-maine.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis intrarea în ”scenariul roșu” a municipiului Brașov pentru o perioadă de 14 zile, după ce rata de incidență a ajuns la 3,16 la mia de locuitori.

Astfel, începând de mâine,  vor fi închise din nou cinematografele și sălile de spectacole, restaurantele și cafenelele la interior, vor putea funcționa în continuare terasele, iar în interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare vor putea lua masa doar persoanele cazate în cadrul acestora, în intervalul orar 06:00 – 23:00.

Totodată școlile și grădinițele din Brașov au fost trecute în scenariul 3, respectiv cursurile se vor desfășura online pentru următoarele două săptămâni.

Lista școlilor poate fi consultată aici:

Anexa36

Sursa foto: Daniela Turcanu//Unsplash.

Articole similare