Caraș-Severin. Accident rutier la Forotic. Un autocar în care se aflau 16 persoane s-a răsturnat. UPDATE: Șase persoane au fost transportate la spital. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

caras-severin-accident-rutier-la-forotic-un-autocar-in-care-se-aflau-16-persoane-s-a-rasturnat-update:-sase-persoane-au-fost-transportate-la-spital-planul-rosu-de-interventie-a-fost-dezactivat.

UPDATE: Salvatorii transmit că șase persoane rănite au fost transportate la spital. La ora 16:50 a fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție.

11 persoane sunt încă în evaluare medicală la locul evenimentului. IGSU anunță că având în vedere numărul de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenției, a fost activat Planul Roșu la nivelul județului.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență intervin 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe din cadrul Serviciul Județean de Ambulanță. Tototdată, în sprijinul echipajelor se află și 2 mașini de stingere.

Misiunea este în dinamică.

Știre în curs de actualizare

Sursă foto: IGSU

Articole similare