Număr record de programări pentru vaccinare cu serul produs de AstraZeneca. Autoritățile anunță că 80 de mii de persoane s-au programat, în primele patru ore de la deschiderea înscrierilor.

numar-record-de-programari-pentru-vaccinare-cu-serul-produs-de-astrazeneca-autoritatile-anunta-ca-80-de-mii-de-persoane-s-au-programat,-in-primele-patru-ore-de-la-deschiderea-inscrierilor.

 

UPDATE ora 20:20: Autoritățile anunță că 179 de persoane/minut s-au programat până la ora 20.00. 80.328 de persoane s-au programat pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina în cele 180 de cabinete deschise pentru administrarea serului produs de AstraZeneca.

Autoritățile precizează că ”aproximativ 16.000 de persoane s-au programat în fiecare oră pe platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru a se vaccina în noile cabinete deschise pentru administrarea serului produs de AstraZeneca”. Amintim că de astăzi au fost puse în funcțiune 180 de cabinete în toată țara destinate vaccinării cu serul produs de AstraZeneca.

Persoanele eligibile sunt cele prevăzute în etapele I și  a II-a, cele cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Acestea vor face rapelul la 56 de zile în același cabinet.

Sursă: ROVaccinare 

Articole similare