Ministerul Sănătății anunță că a fost depistat încă un caz de infectare cu tulpina britanică a coronavirusului, o femeie de 51 de ani din București. Numărul total de cazuri urcă astfel la 27.

ministerul-sanatatii-anunta-ca-a-fost-depistat-inca-un-caz-de-infectare-cu-tulpina-britanica-a-coronavirusului,-o-femeie-de-51-de-ani-din-bucuresti-numarul-total-de-cazuri-urca-astfel-la-27.

După ce ieri, autoritățile au anunțat că au fost depistate șase noi cazuri de infectare cu varianta britanică a coronavirusului, azi a mai fost depistat încă un caz. Potrivit Ministerului Sănătății acest caz are legătură cu Școala nr. 28 din București, unde au fost confirmate anterior 16 persoane. 

Update. Rectificarea Ministerului Sănătății: În urma noilor informații, rectific declarația transmisă adineauri și confirm că acest nou caz despre care v-am comunicat la ora 15.00 are legătură cu Școala nr. 28 din București. Regretăm această eroare. Vă mulțumesc.

Luni Ministerul Sănătății anunța zece noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua variantă UK – linia genetică B.1.1.7, în urma recoltării aleatoriu a 79 de probe de la persoane din diferite regiuni ale țării, de către MedLife.

Comunicatul integral:

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) – Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile că a fost raportat un nou caz de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK – linia genetică B.1.1.7.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 ani din București.

Articole similare