Tenis. Australian Open se va desfășura cu până la 30 de mii de spectatori în tribune pe parcursul unei zile de concurs, în condițiile în care Australia n-a mai înregistrat nicio infecție cu coronavirus în ultimele două săptămâni.

tenis-australian-open-se-va-desfasura-cu-pana-la-30-de-mii-de-spectatori-in-tribune-pe-parcursul-unei-zile-de-concurs,-in-conditiile-in-care-australia-n-a-mai-inregistrat-nicio-infectie-cu-coronavirus-in-ultimele-doua-saptamani.

Accesul spectatorilor se va face printr-o împărțire egală între sesiunile de zi și de seară. Începând cu faza sferturilor de finală, numărul spectatorilor va fi redus la 25 de mii într-o zi.

“Pe parcursul celor 14 zile, vom avea până la 390.000 de oameni aici la Melbourne Park, ceea ce înseamnă aproximativ 50% din media din ultimii ani”, a spus ministrul Sportului al statului Victoria.

Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, la Melbourne.

Melbourne, locul de desfășurare a competiției, a trecut anul trecut printr-una dintre cele mai lungi carantine din lume, iar locuitorii săi se declară îngrijorați de potențialul de risc pe care îl aduce turneul.

În ultimele două săptămâni, Australia nu a mai înregistrat niciun caz de infecție cu coronavirus. În statul Victoria au trecut peste trei săptămâni fără cazuri raportate.

Surse alternative: BBC, Sky Sports

Foto: Australian Open

Articole similare