SUA. Noua echipă a Casei Albe a ascuns un mesaj în codul site-ului oficial. Îi îndeamnă pe cei care-l descoperă să se angajeze în cadrul administrației, pentru a ajuta la întărirea și reformarea sistemelor IT.

sua-noua-echipa-a-casei-albe-a-ascuns-un-mesaj-in-codul-site-ului-oficial-ii-indeamna-pe-cei-care-l-descopera-sa-se-angajeze-in-cadrul-administratiei,-pentru-a-ajuta-la-intarirea-si-reformarea-sistemelor-it.

Noua echipă a Casei Albe a lăsat un mesaj pentru specialiștii în tehnologie chiar în site-ul recent actualizat. Potrivit Reuters, ascunsă în codul HTML de pe www.whitehouse.gov se regăsește o invitație ca aceia care au reușit să descopere textul să se alăture Serviciului Digital al SUA, un departament din cadrul Casei Albe.

“Dacă citești acest lucru, avem nevoie de ajutorul tău pentru a reconstrui mai bine sistemul”, arăta mesajul. 

Fostul președinte Barack Obama a lansat departamentul digital în 2014 pentru a recruta experți care să ajute la actualizarea și modernizarea serviciilor online guvernamentale. Un proiect a fost chiar modernizarea sistemului de plăți Medicare. Tot acest departament s-a ocupat și de reformarea practicilor de angajare între agențiile guvernamentale.

Specialiștii IT sunt angajați în cadrul departamentului pentru unul sau doi ani.

Sursă: Reuters

Articole similare