CNSU a propus oficial ca învățământul să se desfășoare în regim exclusiv online cel puțin până pe 7 februarie. Demersul, o formalitate pentru ca ministrul Educației să poată emită un ordin în acest sens.

cnsu-a-propus-oficial-ca-invatamantul-sa-se-desfasoare-in-regim-exclusiv-online-cel-putin-pana-pe-7-februarie-demersul,-o-formalitate-pentru-ca-ministrul-educatiei-sa-poata-emita-un-ordin-in-acest-sens.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea numărul 2 din 2021.

“Printre prevederile din această hotărâre, menționăm propunerea suspendării activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line până la data de 7 februarie 2021, necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației”, transmit autoritățile.

De asemenea, a fost aprobată lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologic crescut.

Ministrul Educației anunța încă de săptămâna aceasta că Guvernul va adopta o OUG care va permite continuarea învăţământului exclusiv online, până la începutul lunii februarie. “Speranţa şi dorinţa noastră este să organizăm semestrul II într-o manieră clasică”, declara oficialul.

Articole similare