California. Legendarul jurnalist (CNN) Larry King, spitalizat cu coronavirus. King are 87 de ani și multiple comorbidități.

california-legendarul-jurnalist-(cnn)-larry-king,-spitalizat-cu-coronavirus-king-are-87-de-ani-si-multiple-comorbiditati.

Informația a fost publicată de familie, care a menționat că nu are acces în spitalul din Los Angeles în care acesta este tratat de coronavirus, din cauza carantinei epidemice.

Larry King are diabet zaharat de tip II, s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe atacuri de cord și intervenție chirurgicală de by-pass în 1987. În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în 2019 a fost supus unei proceduri pentru angină. Problemele sale medicale l-au inspirat să deschidă și o fundație care îi ajută pe cei fără asigurare medicală.

King a găzduit emisiunea de interviuri “Larry King Live” la CNN timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010 după ce numărul edițiilor emisiunii sale depășse șase mii.

Anul trecut, King a pierdut doi dintre copiii săi – Andy King, 65 de ani, a murit din cauza unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, urmat de fiica Chaia King, 52 de ani, care a murit în august de cancer pulmonar.

Sursa: CNN

Articole similare